Dränering av husgrund & annat

Som markspecialist i Jönköping spenderar mycket tid och energi på dränering. Det är ett vanligt återkommande uppdrag inom både nybyggnation och underhåll. Vi dränerar husgrund såväl som torpargrund, betongplatta och källare m.m. och tack vare gott om resurser så kan vi ta oss an dräneringsuppdrag i alla storlekar. En dränering är inget att låta sig bekymras över, särskilt inte om man låter oss göra jobbet. Vi ser till så att din trädgård lämnas i gott skick efter att vi är klara om det är något som känns viktigt för dig. Allt detta diskuterar vi noggrant igenom innan vi sätter igång med arbetet. Det går inte att låta bli att dränera för att man är orolig för sin tomt, men man kan ha en plan för hur efterarbetet ska se ut.

Tomtplanering & annat markarbete

Varje gång en trädgård ska anläggas, ett hus byggas eller en tomt modifieras på något sätt så måste man gå metodiskt framåt. Trädgården brukar man säga är halva huset så man vinner på att ha en genomtänkt plan för helheten. Vi hjälper dig gärna hela vägen från planeringsstadiet och sedan givetvis med de praktiska aspekterna av markarbetet. Vi gräver ut, schaktar och fyller i med material m.m. Bra markarbete är grunden för vilket lyckat anläggningsprojekt som helst. Vi har mycket god kännedom gällande markförhållandena i Jönköping och anpassar alltid vårt arbete efter dessa.

ROT

ROT-avdraget gäller givetvis för tjänster som dränering och tomtplanering. Det ger dig 30% i avdrag på arbetskostnaderna på en maxsumma på 50 000 kronor per person och år, något som helt klart är av stor betydelse när man vill bygga eller renovera. Vi berättar gärna mer om ROT och hjälper dig att fylla i och skicka in din ansökan till Skatteverket.