Bara det bästa är gott nog

Vi är en markentreprenad som tar hand om allt som har med mark och anläggning att göra i Jönköping. Vi har bred kompetens och genuint engagemang och vet att de tjänster vi erbjuder håller omatchad kvalitet. För detta har vi tillskansat oss ett gott rykte och en lång lista med nöjda kunder, något som vi är mycket stolta. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster och arbetar alltid med samma strikta fokus på att leverera det allra bästa åt våra kunder.

All vår personal har gedigen utbildning och är certifierade för de tjänster inom dränering och markarbete som vi erbjuder. Vi lämnar inget åt slumpen.

Verktyg & maskiner

Dränering och markarbete kräver tillgång till stora maskiner av olika slag. Alla maskiner som behövs finns i vårt maskinstall och de genomgår regelbunden service för att alltid stå klara att leverera när de behövs. Várje maskin styrs av utbildad, kompetent personal och vi har alltid allas säkerhet som främsta prioritet. När vi arbetar hos dig så tar vi givetvis med oss de verktyg och maskiner som behövs, du kan lita på att allt arbete utförs enligt gällande föreskrifter och rekommendationer.

Kvalitetsresultat

Vi är en mycket resultatinriktad markentreprenör med skarpt fokus på våra kunders behov och önskemål. Vi står för kvalitet och hållbarhet och vill att de arbeten vi utför idag håller för yttre och inre påfrestningar i många, långa år.